Mijn hartje is vol met liefde gevuld,
Maar vandaag in een laagje zenuwen gehuld.
De Dag is nu echt aangebroken,
Iets waar we al tijden over hebben gesproken.
Mijn hart explodeert bijna van geluk,
Deze dag kan nu al niet meer stuk.
Vandaag gaan we het echt beleven,
En worden onze levens voorgoed samen geweven.