Bij Freaks heb ik jou gevonden,
daar waar mijn gedichten stonden.
Nooit had ik dat gedacht,
dat dit mij het geluk nu bracht.
Een mailtje had je mij geschreven,
dat is me bijgebleven.
We hebben foto's toen gezonden,
zo heb ik jou gevonden.
Ik had meteen een goed gevoel,
had nu weer een levensdoel.
Het is voor mij nu zonneklaar,
ik hou van jou, en dat is waar.
Niemand komt er nu meer tussen,
je foto ligt altijd op mijn kussen.
Hoop dat wij ons gauw ontmoeten,
wil jou in het echt begroeten.
Wil aan een toekomst nu gaan bouwen,
zal altijd van je houwen.
Ooit wil ik je vragen,
geloof me maar,
want dat is waar,
worden wij wellicht een paar?
Je bent voor mij de mooiste van het land,
wil met je lopen, hand in hand.
Nu tot besluit, jij lieve schat,
een kus van mij, alleen voor jou,
weet dat ik heel veel van je hou.