mijn vrouw ik blijf je altijd trouw
mijn vrouw ik heb zo een berouw van al mijn dingen
die ik fout heb gedaan
mijn vrouw kon ik maar zeggen wat ik voel en daar mee bedoel
kon ik je maar weer in mijn arme sluiten en deze nachtmerrie af sluiten
want ik wil geen andere meer
dan blijf ik liever jou ex en vrij dan nog eens een gebroken hart