Het betekenen van betekenis
Want betekenis is
Een teken van leven
Als ik me niet vergis
Regels voor afspraak
Begrip, definitie
Vormen dan samen
Sociaal en cognitie
Begrijpen van wat
Wat is en wat niet
Valt niet te snappen
Het is hoe wat je zelf ziet
Objectiviteit is aanwezig
Interpretatie speelt mee
Constructie van leven
Naar mijn idee
Het betekenen van betekenis
Want betekenis is
Wat jouw wereld, jouw ding
In jouw belevenis is.