Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
gevoelens zo fout
angst om de stap te nemen
gedachten blijven gaan
even niet goed opletten
je grootste angst zien staan
het gevecht gaat altijd door
als trannen willen rollen
neem een beetje extra
laat niet met je zollen
hou het maar voor ogen
gebeurt het nu nou echt
laat het toch eens gaan
het is allemaal niet zo slecht
missen zal je toch doen
dat wat een ander krijgt
van jou wil ze niks weten
LOGISCH DAT JE ZWIJGT
Reacties op dit gedicht
psychotic mind vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Just*mi
:
Woensdag, november 11, 2009 11:48
totally mee eens...ja logisch dat je zwijgt..
Stacygo
:
Dinsdag, september 29, 2009 14:11
Prachtig geschreven !
Over dit gedicht
Auteur:
psychotic mind
Gecontroleerd door:
maria
Gepubliceerd op:
29 september 2009
Thema's:
[Angst]
[Gemis]
[Jaloezie]