De meeste mensen zeggen dat ik U moet vergeten
Maar, U bent nog steeds niet uit me geweten
Dit is wat U moet weten
Dat is wat toen en nu in me hartje leefde
U bent de belangrijkste die ik mis
Daardoor denk ik soms niet meer zo helder en fris
Dat ik U mis doet me vreselijke pijn
Hierdoor voel ik me niet altijd fijn
Ik kan U niet zomaar vergeten
We hadden toch samen een verleden
Een verleden, dat ik nooit zal vergeten
Een verleden dat ook altijd in me hoofd blijft steken
Nu ik verder moet leven
Zal ik U nooit in mijn dromen vergeten
Het leven was toen heel normaal
Wat wij hadden was heel speciaal
We hadden een band die niemand kon breken
Oh opa ik mis U me hele leven
Alles is nu zo kaal
Zo onvredig Zo somber
Daardoor was de wereld de laatste tijd donker
Ik heb me leven weer opgepakt
En daarbij ook gedacht
Ik zal U nooit vergeten
En wat er ook al zal gebeuren
U blijft me opa voor altijd en me hele leven
U zit in me hartje ik zal u nooit vergeten