Zal je nog wel aan me denken?
Zie je me nog staan?
Heb je spijt, en wil je weer voor me gaan?
Mis je nog die tijden, dat we samen liepen hand in hand.
Wat wij samen hadden, die speciale band.
Ik mis het wel, maar het is verleden tijd.
Het kan niet meer terug ; ik ben je nu kwijt.