Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Terug naar het begin
En jij slaat jouw vleugels
als een deken uit
over het menselijk bestaan
Wat troost bied bij wanhoop
een licht is bij donker en kou
of een schouder om op te steunen
Jij vliegt terug in de tijd
haalt het verleden dichterbij
stapt in waar je ooit begon
Waar de wind je toefluistert
Dat je mens geworden bent!
Over dit gedicht
Auteur:
Melissa Ninkeula
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
30 september 2009
Thema's:
[Leven]