Ik probeer je te vergeten
En het hoofdstuk af te sluiten.
Ik probeer weer te genieten;
Ik probeer het allemaal echt.
Maar je bracht me veel verdriet
Je brak mijn hart
En was daarbij de eerste 'lover'
Die dat deed.
Ik hoopte gauw over je heen te zijn
Maar nu, al een paar maanden later,
Doet iedere gedachte aan jou
Me nog steeds veel pijn.
Je was mijn eerste echte liefde
En het is moeilijk om te weten
Dat je nu niet de mijne bent
Maar die van een ander.
Ik probeer minder aan je te denken
Maar echt uit mijn gedachtes
Geraak je niet.
Ik zal een zwak voor je blijven houden
Toch hoop ik; never nooit meer dit gevoel.