Ik haat hem, kan het geen mensen zeggen
Hij was m’n beste vriend, maar nu niet meer
Het waarom zal ik je eens direct uitleggen
Vroeger koos ik zijn kant, elke keer
Hij was m’n beste vriend, hij weet veel van mij
Maar toen kwam het besef, gingen mijn ogen open
Hij keerde zich tegen de verkeerde persoon, jij
Je wou het goedmaken, je bleef maar hopen
Maar hij wou en wil je het graf inkrijgen
Door je erin te pesten met z’n leugens, en jij
Jij begint hem te geloven, je blijft maar zwijgen
Pleeg geen zelfmoord, maak die kl**t niet blij
Gun hem dat plezier toch niet
Denk je misschien dat hij zich schuldig zal voelen?
Dat is niet zo, ik hoop dat je dat inziet
Je dood zou zijn woede tegenover ons niet koelen
Jij voelt je schuldig omwille van die kl****ak
Jij neemt alles op jou, je gelooft hem nog ook
Je zoekt je toevlucht in stilte, voor het gemak
Waar ga je eindigen? Onder een trein, in rook?
Weet je, jij bent een prachtig meisje, echt waar
Met je prachtig karakter, met je hart van goud en
Als je me nodig hebt, sta ik voor je klaar
Dat was jij, maar nu, nu moet ik me inhouden
Jij bent jezelf niet meer, en dat doet pijn
Je bent geworden wat die kl*****k wou
Zal je ooit nog je prachtige zelf zijn?
Zal je nog gemeend kunnen zeggen: ik hou van jou?
Wordt toch eens eindelijk terug jezelf, kalmeer
En zeg me niet dat het daarvoor al te laat is
Dat aanvaard ik niet van jou, het doet nu al zoveel zeer
Het besef dat hetgeen ik voor m’n vriend voel, haat is
Ik haat hem om hetgeen hij je aandeed
Al die pijn waar je nu doorgaat
Stap niet in je doodskleed
Vervang de schuld aan jezelf door haat
Opgedragen aan mijn (ooit) beste vriend, die zich tegen een onschuldig meisje keerde, omdat zij niet even geobsedeerd was door hem dan hij door haar. Ik heb het verhaal van twee kanten gehoord en gezien, en ik weet genoeg. Voor zij die denken dat ik me erbuiten moet houden, daarvoor is het te laat. Hij heeft zich ook tegen mij gekeerd, omdat ik zijn kant niet koos.
Ik weet nu wie m’n vrienden op school zijn, het zijn er mss maar 3, maar ik heb er meer aan, dan aan 10 van mijn vroegere “vrienden”.
Het meisje aan wie dit is opgedragen, moet één ding goed beseffen: “niets van hetgeen gebeurd is, is jouw schuld” je hebt mss wel fouten gemaakt, maar zeker niet zoveel als je denkt. Ik ben ne lieve gast, die veel respect heeft voor meisjes, en nog meer voor een speciaal meisje als jij, maar moon, blijft leven he meiske.
Greetz,
Dãrk*miñD
the only one