Ik kan niet geloven dat t voorbij is
ik kan niet beloven dat ik je niet mis
iedereen leeft met me mee
maar zachtjes verdrink ik in een zee
een zee vol verdriet en pijn
en de gedachtes van dat ik bij je wil zijn
ik kan niet geloven dat ik moet opgeven
ik kan niet beloven dat ik voor eeuwig zal leven
jij was mn schatje voor een tijd
maar nu ben ik je kwijt
en mn pijn word steeds erger
ik kan niet meer verder
ik kan niet geloven dat je me pijn doet
ik kan niet beloven want das niet zoet
ik maak t noet goed
jij ziet niet wat je me aandoet
onbewust maak je me dood
en nog een laatste traan rolt over mn wang, Bloed rood
je zat bij me op schoot
en mn hartje was gevult met hoop
net zoals jij niet kan beloven dat je me terugneemt
kan ik niet geloven wat me beetneemt
ik wil opstaan
nog 1 x voor je staan
je nog een kus geven
voor mn leven
voorbij is
je weet niet hoeveel ik je mis
VinceLlotte