Sluip moordenaar
Langzaam sluipt de pijn weer naar binnen.
Langzaam zonder het te weten, en te voelen komt de pijn weer naar binnen.
Langzaam sluipt het gevoel weer in je lichaam.
Langzaam van beneden naar boven.
Langzaam trekt het richting je hart en sluipt het naar binnen.
Langzaam tast het je hart aan.
Langzaam gaat het gevoel van je hart naar je ziel.
Langzaam sluipt het gevoel in je ziel.
Langzaam sluipt het gevoel weer naar boven.
Langzaam sluipt het gevoel van je ziel naar je hoofd.
Langzaam sluipt het naar binnen en tast het je hoofd aan.
Maar voor dat je het weet ben je te laat en zit het gevoel. IN YOUR BRAIN.
Tot dat je het pas beseft, ben je al te laat en heeft de sluip moordenaar je al te pakken.
groeten van de gedachten