Jij verzegelde mijn lippen
met jou kus
Jij omarmde me
in de donkerte
Jij overviel me
met geluk
Jij deed me smelten
voor je lach
Ineens mag het niet
meer
Ineens verlaat je
mij
Ineens stopt mijn hart
met bonzen
Maar ik adem nog
jij en ik, ik heb het overleefd