Het is nu over schat,
vooraltijd voorbij.
Ik ben klaar met alles wat je met me deed, ik ben het zat.
't Is misschien hard om te zeggen,
maar ik ben klaar met jou, je moeten weten lieverd dat ik nog altijd heel veel van je hou.
Vroeger was het altijd leuk, super mooie tijden met jou gehad.
Maar 'k ben erachter gekomen dat ik niet je enige meisje was,
Nee, je moet je schamen boy, dat ik er altijd voor je ben geweest.
Ooit zul je te weten komen wat voor pijn je mij hebt aangedaan,
'k zal nog vaak aan je denken, maar jij hebt nooit echt voor me klaargestaan,
Ik hoef je nooit meer te zien, het is nu echt voorbij.
Het is nooit echte liefde geweest tussen jou en mij.