Dromen
Dromen zijn niet altijd bedrog
ik herinner me nog
Iets wat me is bij gebleven
was niet zomaar even
Ontmoet de man van mijn leven
ik had er nooit aan toe moeten geven
De harttocht was zo mooi
zat gevangen in een kooi
Ik schrok heel even
begon te beven
Het was geen man, het was een beer
met een levensgroot geweer
Hij dwong me te gaan staan
raakte me even aan
Griezelde van die beer
hij schoot tekens weer
Toen ik wakker werd in het zweet
voelde ik nog de beet
Het ergste was die beet
niet het baden in het zweet
s'morgens toen ik echt wakker werd
nadat ik thee had gezet
Keek ik naar mijn arm
die was helemaal warm
De beet was dus echt
tegen mijn man gezegt
Heb jij mij gebeten
ik zal het nooit weten
Wat er die nacht is gebeurd
maar niet getreurd
Het was een echte droom
maar die beet was niet gewoon
Frederiq 30 september 2009