Het gevoel van oneinidgheid
het gevoel van regen op de aarde
het gevoel van jou naam aan de horizon,
van jou naam ver...tussen de sterren,
een diepblauwe oceaan
waar we nooit aan
het diepste punt geraken,
het lopen naar ergens
maar toch naar nergens,
verdwaalt in de ziel van het
leven,
het verdwaalt zijn,
maar het zijn van nergens,
nergens verdwaalt zijn
door de ziel van het leven
waarom jou naam
geschreven staat door
mijn gevoel tussen de sterren
waar men verdwaalt
in de ziel van het leven.
Het gevoel van oneindigheid...