Liefdevol streel je door mijn haren,
maar ik kan er niet van genieten,
waarom? Dat kan ik niet verklaren.
Ik ben de commentaar van anderen zat,
het maakt me krikkel en onverdraagzaam,
als ze niet stoppen doe ik ze wat!
Liefdevol slaag je je armen om mij heen,
verblind door je liefde zie je het niet,
zie je het niet dat ik door anderen ween.
Commentaar op alle vlakken moet ik doorstaan,
waarom tegen mij zal ik nooit weten.
Nooit, nog voor geen seconde,is het gedaan.
Nu denk ik niet meer aan anderen, enkel nog aan jou.
En liefdevol kijk in in jouw ogen
en zeg hoeveel ik van je hou!