m'n hart duizend keer doorboort
ben twaalf miljoen keer overhoort
september is afgelopen
en in de zomer ben ik zo vaak verzopen
verzopen in mn pijn
van dingen die nooit waar kunnen zijn
lotte was mn schatje
ik heb haar verloren
ik heb voor haar gezworen
om voor haar te leven
en om samen naar de hemel te zweven
maar die kan ik niet waar maken
je hoort niet meer bij m'n zaken
je was perfect voor mij
toen stond je nog aan mn zij
en woorden schieten me te kort
omdat ik nu niet weet hoe de toekomst word
ik ben verward en verdrietig
ik voel me zo mieterig
ik ben nu een watje
en jij was ooit mn schatje
in die tijd voelde ik me onverslaanbaar
sterk en onoverheersbaar
echtwaar
mijn liefde voor jou was waar
maar de pijn die je me gaf was zwaar
zwaarder dan alles wat ik ooit voelde
zwaarder dan de preciesie waarmee ik doelde
in één keer stootte je me van m'n troon
ik verloor m'n kroon
allemaal voor jou
ik weet nog dat ik je zo graag wou
nu ben ik je kwijt
en heb ik spijt
spijt dat ik deze herrinneringen niet kan vergeten
ik kan jou niet vergeten
ik kan niet geloven
dat t zo is afgelopen
ik wil blijven hopen
maar dan kijk ik hoe ik ben verzopen...
wat als ik de weg leid
dan krijg ik toch nooit meer spijt
wat als ik fouten maak
wat als ik vooreeuwig over je waak
wat als ik de wereld kan veranderen
en nooit meer denk aan anderen
kom je me dan redden?
of loop je gewoon door
zonder enig gehoor
ik weet nog dat ik voor je zwoor
zonder dat jij het wist
ik wil enkel bij je zijn
dat vond ik altijd al zo fijn
ik ben afgekraakt en afgezaagd
maar ben nooit weggevaagd
ik ben ziek van het leven
alsof je ooit weer om me zou geven
ik wil onze tijd terug
en niet achter de rug
31-7-09
de sterren straalden licht
liefe gloed op je gezicht
weken geleden
een slechte dag voor mijn verleden
je maakte het uit
en ik viel achteruit..
ik koester de herrinneringen die jij vergeten bent
waar ik mezelf naartoe had uitgezend
iets is kapot gegaan
ik sta niet meer op m'n eigen baan
ik zie t niet meer staan
het is voorbij
wij
t was te mooi om waar te zijn
en t leverde achteraf alleen maar pijn
ik heb je m'n hart gegeven
ik stond te beven
van m'n leven
die jij zomaar brak
en in één klap was ik weer zwak
eens zo groot is dan ineens zo klijn
wat heb ik toch voor pijn
ik kom er niet overheen
m'n gebroken hart veranderd langzaam in steen
ik wil overnieuw beginnen
nieuwe vrienden winnen
nieuwe plaatsen verkennen
mezelf aan een andere levenstijl laten wennen
ik heb gefaald
ik heb gebaald
ik wil je vergeten
en anders heten
Vince is de naam
ik zie t al staan
sterk en zelfverzekerd
dat was hoe ik ooit was
maar toen viel ik in een eindeloze plas
Bloed rood, wit, blauw,
ja lotje,
jij bent waar ik na al die tijd nogsteeds van hou
VinceL - Lotte
Bloed Rood, Wit, Blauw, Lotje is waar ik van hou.