Jij zou je misschien niet ergens bij goed voelen.
Om je zelf daar bij weg te sturen wil je nergens meer aandenken.
Je wilt je niet met iemand anders de aanwezigheid mengen.
Je bent wie je bent,
Heeft iemand andere meningen over jou,
Dan loop je niet weg met negatieve gevoelens.
Iemand in ongelegenheid brengen is het laats dat je doet.
Wees aardig tegen in persoon,
Dan voelt hij of zij zich goed.