Ons kleine wonder
Als we het over jou hebben
dan zie ik die glinstering in papa´s ogen
Dat is heel bijzonder
en eigenlijk niet gelogen
Al zit je nog in mijn prille buikje
mama en papa houden van je
Jij, klein wonder
Jij bent heel bijzonder
Nog maar een tijdje
en dan zien we je in het echt
we leven na het moment
want mama heeft voor jou gevecht...
droom maar lekker
je weet dat je welkom bent
Want jij, klein wonder
jij bent heel bijzonder.
Ik zie hoe je vaders ogen stralen
die liefde heeft hem aangeraakt
Ik zoek een zin die kan vertalen
wat jij in mij hebt losgemaakt!
(slaap maar - marco borsato)
You're a big thing in my life
xxx 4 you my lovely