Het verleden herhaalt zich
Als ik naar je kijk
Hopend, gelovend
Vol vertrouwen…
In je eigen dromenrijk
Voel ik diep aangedaan
Mijn verdriet en pijn
Gevoelens die nooit
Helemaal weg zullen gaan
Terwijl ik je datgene gun
Wat ik zo graag had gewild
Is de muur tussen
Verleden en heden
Flinterdun
En mijn hart verstild