gescheiden maar toch het geluk in de liefde weer gevonden
omdat ik niet meer van haar hou,
ben ik gescheiden van mn vrouw.
altijd moest ik doen wat zij wou en wat ze zei,
dat ging heel erg iriteren bij mij.
altijd stond ik dus maar voor ze klaar zonder dat ik er liefde voor terug kreeg,
ik werd een stille terug getrokken man die een leven had liefdeloos en leeg.
het huis was te klein als ik niet deed wat ze me opgedragen had,
ik heb er een punt achter gezet want na 25 jaar huwelijk om zo te leven was ik meer dan zat.
ik had een andere vrouw leren kennen toen ik nog getrouwd was,
vanaf het moment dat ik die vrouw leerde kennen ontdekte ik de ware liefde pas.
hoewel ik nog getrouwd was begon ik te chatten met die heerlijke lieve vrouw,
ik durfde haar niet te zeggen dat ik vanaf de eerste dag dat ik haar kende al van haar hou.
ze was ook van mij gaan houden want ik had met lieve woordjes haar hartje diep geraakt,
ondanks dat ik nog steeds getrouwd was wilde ik ze ontmoeten en we hebben toen ook een afspraakje gemaakt.
een aantal jaren lang hebben we elkaar heel vaak stiekem ontmoet,
ik weet dat dit niet netjes is als je getrouwd bent dat je dit dan doet.
maar het klikte tussen ons zo goed en het was zo'n lieve schat,
ik kreeg van haar de liefde die ik zo erg gemist had.
uiteindelijk is het toch uitgekomen dat ik verliefd was op een andere vrouw en daarover was ik blij,
want nu Mn scheiding rond is kan ik me gaan richten op een nieuwe toekomst tussen Mn vriendin en mij.
ik had nooit gedacht dat ik het geluk in de liefde nog eens vinden zou,
dat ik iemand zou leren kennen die tegen me zegt lieve schat ik hou van jou.
maar dat geluk heb ik nu in Mn leven wel gehad,
want ik krijg nu heel veel liefde van een hele lieve schat.
het gevoel de aandacht en de liefde die zij me geeft dat is helemaal nieuw voor mij,
maar soms voel ik me er nog wel een beetje onzeker bij.
heel vaak ben ik bang dat ik iets stoms doe waardoor ik haar kwijt raken kan,
ik kan zonder haar liet meer leven en als ze bij me weg zou gaan wordt ik weer een stille ongelukkige man.
daarom ben ik soms ook wel eens bang,
dat ik van mijn vriendin te veel verlang.
bang dat ik teveel Mn best doe om geliefd te zijn,
bang dat ik teveel op haar lip zit en haar in de armen wil hebben van mijn.
bang dat ik wat verkeerd doe en fouten maak,
bang dat ik haar daardoor dan ook kwijt raak.
nog nooit heb ik zoveel van iemand gehouden en nog nooit was Mn liefde voor een vrouw zo groot,
zij is ook gek op mij en als het aan onze liefde voor elkaar ligt blijven we bij elkaar toe onze dood.
ze is Mn ware liefde en het grootste geluk in mijn leven,
altijd zal ik van haar blijven houden en haar mijn liefde geven.
ze is niet alleen de grote liefde in Mn leven maar Mn hele leven dat is zij,
ik ben haar zo dankbaar dat die lieve schat in het leven kwam van mij.
hou van jou schatje...xxxx....xxxx....xxxx