In de knop gebroken,
Kinderen rennen in de speeltuin zo blij
op de houten bank zit een meisje
zij hoort er niet zo bij
Dit meisje is verdrietig, kijkt stug voor haar uit
waar is het kind in haar gebleven
hoor haar eens schreeuwen, zonder geluid
Kinderen schommelen, anderen wachtend in de rij
en datzelfde meisje
hoort er nog steeds niet bij
Het meisje tuurt naar de verre horizon
kapotgemaakt van binnen
doordat haar leven met misbruik begon
De kinderen spelen nietsvermoedend door
het meisje, zo eenzaam en alleen
hunkerend naar warmte, 'n luisterend oor
Het meisje vlucht liever in haar dromen
wat de enige mogelijkheid is
om aan haar pijn te ontkomen
©~* Lady Love *~
*