er valt gewoon niets meer over te zeggen,
het enigste wat je kan doen is je erbij neer te leggen.
en anderen maar horen zeggen hoe slecht je het volgens hun wel niet doet,
nee dat geeft je lekker veel moed.?!
god dat voelt best goed voor hun denk ik
ach aan de andere kant denk ik ook stik,
met je hele hebben en houden,met mij hoef je in iedergeval niets meer op te bouwen,nee jij bent gewoon niet te vertrouwen.
ach wat maakt het toch eigenlijk nog uit?,
is elke keer weer de vraag waar je weer op stuit
een schei ik daar echt is mee uit
dan gooi ik al mn emoties er gewoon lekker is even uit
net als al die anderen dat tegen mij doen
jaa die mensen willen alleen maar roem en rijkdom
maar dat komt je niet zomaar aan gewaait,
t is niet als je even met je handje zwaait dat het er is,
op dat punt hebben veel mensen het mis /
maarja wat maakt het ook uit
t is er bij mij weer eventjes uit..
x--x