als morgen nooit komt
zal hij weten hoeveel ik van hem hield
als morgen nooit komt
zal hij weten hoe ik hem miste ton hij er niet was
als morgen nooit komt
zal hij weten dat hij de wereld voor me was
als morgen nooit komt
zal ik hem dan alles gegeven hebben wat ik kon
als morgen nooit komt
vertrouw me erop dat ik je morgen
even graag zou zien