Ik doe niets goed de laatste tijd
wanneer raakte ik je kwijt
Ik wil terug zoals het is geweest
kan dat als je mijn gevoel leest
Ik mis het hoe we konden praten
hoe ik mijn gevoelens bij je kon laen
hoe ik tegen je aan lag voor de t.v
en hoe we gingen shoppen met z'n twee
Ben bang geweest dat je weg zou gaan
net als dat papa had gedaan
Maar ik wistdat je dat niet zou doen
we hadden het zo fijn gemaakt toen
Maar nu schijnt alles wat ik doe fout te zijn
zeg me dan, wat doe je zoveel pijn
Ik ben wie ik ben, sorry daarvoor
maar mama, ik hou echt zoveel van je hoor