Ik weet dat je verdriet hebt
dat je niet wilt laten merken
Maar als je erover zou praten
kunnen we er misschien aan werken
Ik heb van jou leren doorzetten
dat je altijd op het positieve moet letten
dat je met niets door kan gaan
mam, dat hebben we toch al eens gedaan
Misschien ben ik in jou ogen nog een kind
heb idee wat je van me vind
Maar ik wil er voor je zijn
we hadden het samen toch fijn
Jij bent mijn voorbeeld
jij hebt mijn angsten gestild
Nu hoef je even niet sterk te wezen
dat heb je lang geleden al bewezen