verslaaft aan jou,
tijd om af te kicken,
de liefde is over,
je ziet me niet meer zitten,
verslaaft aan jou,
de pijn ver boven mn grens,
verliefd zal ik blijven want...
jij bent alles wat ik wens.
verslaaft aan jou,
alleen als ik jou spreek voel ik me even goed,
dat komt dan door die verliefdheid,
als cocaine in mijn bloed,
verslaaft aan jou,
zal ik hier ooit van afkomen?
na een hele tijd van rouw?
of kom ik om het leven,
door een overdosis 'jou'?