Jou kus is zo bijzonder,
jou kus voelt als een wereld wonder,
Een kus van jou doet wonden helen,
Zo'n kus van jou wil ik er nog velen,
Want zo'n kus voelt magisch,
Ook al is het leven soms tragisch,
Die armen om me heen zijn zo fijn,
Ook al voel ik me af en toe zo klein,
Als ik in je armen ligt voelt alles goed,
Even weg van alles wat ik doen moet,
Die armen zijn speciaal voor mij,
In je armen voel ik me eindelijk vrij,
Is het nog nodig om over je lach te beginnen?
Want met zo'n glimlach kun je harten winnen,
Je lach geeft me het gevoel dat ik leef,
En zorgt ervoor dat ik de moed niet op geef,
Jou lach is mijn geluk,
En dankzij jou gaat dat niet meer stuk,
Je hart draag ik op mijn handen,
Nooit zal het verkeerd belanden,
Je hebt een hart van goud,
Hopelijk worden wij samen oud,
zodat ik op je hart kan letten,
En het op een ere plek kan zetten,
Nog een ding wil ik je zeggen,
Zonder nog meer uit te leggen,
Jou kus je lach je armen je hart maken mij zo blij,
Kortom : jij bent speciaal voor mij!!