Het was niet een relatie,
Het voelde wel zo,
het voelde goed
Ik vond de tijd met jou fijn
ik vergat al mijn pijn
Ik hield echt van je
ik hou nog steeds van je
Ik heb het bij je verkloot
en dat haat ik aanmezelf
Ik dacht alleen foute dingen
en dacht niet aan de goede dingen
Ik weet dat het nu vast telaat is
Maar je moet weten dat ik van je hou
Jij bent zo speciaal voor mij
al liet ik dat niet altijd merken
Weet dat ik 24/7 er voor je zal zijn
(L) My love for you will never die(L)