Wat een feest
iedereen is aan het stralen
nog even wachten
en dan het bedrag afhalen
8 jaar alimentatie
is nu eindelijk terecht
na veel pijn, tranen en woede
in een eindeloos gevecht
Mam en stiefpap
bedenken de mooiste dingen
wat ze allemaal kunnen doen
na ze dit geld ontvingen
En ik doe een poging
om net zo blij te zijn
met het geld dat ook ik krijg
maar mij doet het alleen maar pijn
Ik heb nooit gewacht
op dat geld waar ik recht op had
ik wilde alleen maar jou
terug op mijn levenspad
Wat moet ik nu met dat geld
wat zo veel lijkt
Wat interesseert het mij
als jij niet naar me omkijkt