~*~
Nu pas weet ik
Dat ik echt
Van je hield
En je liefhad
Waarom
Heb ik
Je dat
Nooit verteld
Net toen ik
-eindelijk-
De moed had
Was het te laat
Ik kan
Me wel
Voor m’n
Kop slaan
Ben zo
Verdrietig
Heb zo’n
Spijt
Waarom, waarom
Heb ik
Het je
Nooit verteld
*augustus 2000*
~*~