maak je maar geen zorgen om mij,
ik red me wel,
ik heb ondekt dat ik er altijd alleen voor zal staan,
dat ik alleen door t leven zal gaan.
maak je maar geen zorgen om mij,
ik kom er wel,
ik kom er bovenop,
langzaam aan kruip ik alleen naar de top.
dus maak je maar geen zorgen om mij,
alleen op deze wereld gekomen,
en alleen zal ik er ook vanaf gaan,
jij zal toch alleen maar in me weg staan.
maak je maar geen zorgen om mij,
t leven is net een film,
vol passie en verdriet,
maar ik zal lachen, als je mij daar bij de finish staan ziet!