Voelt het alsof ik je laat vallen als een baksteen
Je hebt zoveel pijn, kon ik er maar voor je zijn
Ik heb geen internet tot mijn beschikking
Lezen en schrijven kan helaas even niet
Ik mis je
Jij bent mijn soulmate
Wat er ook gebeurt
Gisteren heb ik je geprobeert wat rust en kracht te zenden
Ik ben momenteel aardig ziek
Maar ook dat komt goed
Ik vergeet je niet
Alsjeblieft meisje je bent voor mij het mooiste mens
Een hart van goud
Mijn grootste trots
Wees niet bang, dat ik je verkeerd zie
Juist jou is waar ik van hou
Ik durfde nooit te dichtbij te komen
Bang dat je me daarom verliet
Ik zie jou verdriet
En helaas nu alleen in mijn dromen
Geloof in jezelf schat
Of moet ik het je vertellen komen ;-)
Ik weet alleen niet hoe ik je moet bereiken
Want ik ben niet iemand die 2 mensen zou kunnen laten bezwijken
Een tweede keuze wil ik ook niet zijn
Maar vertel me alsjeblieft wat jij zou willen
Hoe dan ook zal ik er voor je zijn
Hoeveel ik van je houdt is magisch
Liefde is niet altijd een sprookje, maar ik weet dat jij de moeite waard bent!
En dan weet jij ook, pittig.....ding ;-) !
-X-je