Vriendin
Soms denk je een vriendin gevonden te hebben,
iemand die constant je aandacht opzoekt.
Soms maanden, soms jaren en die dan spontaan,
Je vriendschap niet waard blijkt te zijn.
Dan is er een bekende, die soms bij je komt,
spontaan, heel gezellig en totaal onverwacht,
komt er een moment dat net die persoon,
niet en kennis maar een vriend blijkt te zijn.
Het moment dat je zelf de weg niet meer weet,
komt deze persoon je heel na te staan,
met een luisterend oor en soms met advies,
is een vriendschap geboren, die je waard blijkt te zijn.
Die vriendin laat je lachen, en huilen misschien,
weet dat dit een persoon is, die er altijd zal zijn.
In blijdschap en vreugde, in lachen en pijn,
lieve vriendin ik zal er altijd voor je zijn.
(ze is er altijd en leest tussen de regels door!!
thks muts voor alles.)