lieve zus
dagen, weken en maanden hebben onze ouders op jou gewacht
en wat er is gebeurd had niemand ooit gedacht
een leuke eerste dochter dat hadden ze gehoopt
maar het ging mis en hun droom werd gesloopt
ik veeg de tranen nu van mijn gezicht
want je hebt voor altijd je ogen dicht
het idee dat ik jou nooit zou leren kennen
je nooit eens met je verjaardag kan verwennen
dat doet pijn
want zo'n grote zus leekt mij zo fijn
lieve zus ik heb je nooit gekent maar je blijft in me gedachten
ook al hebben wij geen tijden gehad waar we samen huilde of lachten
was je maar hier!