Een eeuwige zerver met onderdak
Nooit voel ik me op mn gemak
In het verleden dakloos geraakt
En de zoektocht kwijtgeraakt
De zoektocht naar een gelukkig leven
Want er is niemand die dat mij kan geven
Eenzaam in deze wereld zal ik rond dwalen
Gelukkig kan ik niet veder falen
Alles wat ik wil is een arm om me heen
Iemand die me voelt houd me op de been
Maar ik heb geen been om op te staan
Levensmoe elke dag de strijd aan gaan
De strijd van het leven geeft geen moed
Dat kleine vlammetje in mn hart
Het gevoel dat er iets op me wacht
Altijd hoop, maar waracht
Het lukt me niet meer om veder te gaan
Om elke keer weer op te staan
Er is geen licht aan het einde van de tunnel
Ik hoop mijn kaarsje te vinden
En me eens te kunnen binden
Een mooi thuis
Goed voor kat en muis