ZELFVERZEKERD
Ze is te zwaar en niet opvallend ,
stil en verlegen Laat zich alles zeggen,
zegt ook nooit NEE!!!
Als kind altijd getreiterd
heeft ze diepe wonden gekregen
Ze heeft een paar vriendinnen ,
waar ze rotsvast op vertrouwd
Ze zoekt haar vertier in de kleine kroeg
Op weg naar volwassen worden,
kan een ieder nog steeds over haar heenlopen
dan ontstaat een vriendschap,
met een man die zich niets laat zeggen
en lak heeft aan iedereen.
Hij wint haar vertrouwen,
Langzaam ze begint te leren
stap voor stap verdwijnt het stil en verlegen
en wat ontstaat is een zelfverzekerde vrouw ,
met een hart van goud.
Maar er wordt niet langer overheen gelopen!!!