Door sterk te worden.
Ben sterk geworden door tegen mezelf te zeggen
niemand kan dat beter uit leggen
Gevoelens onder controle houden
dat is het begin van bouwen
Bouwen aan levenstijl en kracht
is niet iets wat iemand van zich zelf verwacht
Maar binnen in zit een knopje
dat niet kan draaien als een propje
Zegt altijd tegen jezelf,ik hou van jou
ben een rpachtige vrouw
Als dat niet kan
maakt iemand bang
Voor jezelf en mensen
die je liever ver weg moet wensen
Ze slaan om je oren
willen je hart door boren
Daar ben je zelf bij
zet alles op een rij
Had je het verdient
en weer gegrient
Sla net zo hard terug
dan leren ze het vlug
Om te laten zien, wie jij bent
lok hun eens uit de tent
Dan worden ze boos en kijken je niet meer aan
is dat waarvoor je stil wil staan
Kom op dat waren geen vrienden van jou
ze laten je staan in de kou
Jij mag je mening niet geven
maar laat ze nu allemaal beven
Mijn kracht wat ik uit mezelf heb geput
maken zei zeker nooit meer stuk
Zit nu geweldig in mijn lijf
hoor niet meer het gekijf
Jij moet dit en dat
ik ben nooit meer afgemat
Mijn geest en ruim denken
iemand wenken
Wel van je houd en met je lacht
ben nu een vrouw met kracht
Ben sterk en slim
nog maar het begin
Met een nieuwe start
recht uit mijn hart
Frederiq 8 Oktober 2009