Je blijft komen
Vertel me hoe kan ik dat voorkomen?
Steeds weer in mijn dromen
Ik hou echt van jou, heb je dat dan nooit vernomen?
Nee der is voor mij geen mooiere vrouw
Ik vecht voor alles in mijn leven
Veel heb ik gezien en gedaan
Maar laat me alsjeblieft niet zo staan
Ik kan iets niet afsluiten zonder afscheid
Er blijven vragen komen in mijn hoofd
Eigenwijs als ik ben
Ik kan niet verder alsof je me niet kent
Zelfs mijn eigenwijsheid overwint jou niet
Het doet zoveel pijn wanneer je zegt dat je me niet ziet
Dat onvoorwaardelijke liefde nog bestaat
Tegenwoordig bij het minst geringste één ieder elkaar verlaat
Ben ik dan ouderwets
Heb ik je echt zo gekwetst?
1 x sinds ik je ken
Je maakt me uit alsof ik gek ben
Opnieuw zou ik willen beginnen
Fouten kan ik achter ons laten
Liefde op het eerste gezicht
Ja het bestaat, ik ben voor je gezwicht :$