Mensen moeten elkaar Respecteren,
Mensen moeten elkaar Accepteren,
Mensen moeten dat doen,
Mensen helpen elkaar om dit te doen,
Mensen moeten luisteren naar elkaar,
Dan komen Mensen verder met elkaar,
Mensen zouden elkaar moeten laten leven,
Want dan kan élk mens lekker leven!