Soms is het moeilijk
Om iemand te kunnen vertrouwen
Nooit ben je helemaal zeker
De ene dag is het ja
De andere is het nee
Ik ben er altijd voor je geweest
Maar als ik je nodig had
Keerde je me de rug toe
Je kwam keer op keer wel terug
En zei dat we voor altijd zijn
Dat we beste vrienden blijven
Voor altijd
Maar keer op keer
Ga je van me weg
En kom je terug
Maar ooit
Zal je niet kunnen terug keren
Want ik zal weg zijn