Ik zet m'n stereo aan
en haal een oude cd vanonder het stof
Pure nostalgie vult mijn hart
bij het horen van vertrouwde klanken
Lang geleden dat ik ze hoorde
en nog steeds ken ik elk woord
Ik spring, ik zing
ga helemaal uit de bol
Loop vlug naar de kast,
helemaal onderaan vind ik
m'n reeds grijs gewassen t-shirt.
Vlug trek ik hem aan.
Ik denk terug aan de tijd
dat ik enkel deze t-shirt droeg
M'n muur hing vol met posters
geen enkel plaatsje vrij...
Nu heeft hij enkel nog
een plaatsje in m'n hart
Michael Jackson,
he's just another part of me
(14/04/2002)