Alet de vrouw van mijn dromen zie ik elke avond gelukkig weer bij mij komen,
We eten en praten over de dag en wat er weer was te beleven,
Kruipen op de bank,om ons aan de liefde over te geven,
Ze ligt met haar mooie gezicht op mijn borstkast naar de tv te kijken,
je bent met geen andere vrouw te vergelijken,
voel het geluk door mijn aderen stromen, Waardoor ik nooit op andere gedachte zal komen,
Je naam staat in tatoe op mijn lichaam geschreven omdat je al twee jaar in mijn leven bent gebleven,
Echte pure liefde zoals die van ons vind je niet onder stoelen of banken
en daar zal ik god elke dag voor bedanken,
Een geschenk uit de hemel,
Een prachtige engel,
Een gezond blosje op haar wangen doet me zo naar een kus verlangen,
Door wat lieve dingen te fluisteren in haar oor
zie ik de door lach verkregen kuiltjes in haar wangen,
ik voel me nu fijn en kan ontspannen,
Als we s"avonds in bed liggen en je kruipt tussen mijn armen,
weten we allebij dit is ons diepste verlangen,
ons lichaamstaal begrijpt elkaar zo goed dat woorden in welke taal ook tekort zouden schieten,
De door een aantal die ons niet kunnen beschrijven woorden hoop ik een kleine indruk te geven
dat ik je geen seconde van de dag kan vergeten.
...IK HOU VAN JE...