Wat zit je lange tijd te dromen
hier heel rustig en stil
bij al deze bomen
waar denk je aan, ik zou het willen weten
denk je aan je verleden
zit je gewoon maar wat te kijken
hoe mooi het is als de zon achter de wolken verdwijnt
denk je aan het heden of droom je van een beter leven
of zit je naar de vogeltjes te luisteren die mooie liedjes fluiten
droom zoveel je wil
maar vergeet niet, de tijd staat niet stil