Twee handjes zo fijn
Twee voetjes zo klein
Een huidje zo zijdezacht
Zoiets indrukwekkends had ik nooit gedacht
Zo'n lieflijk klein guitig gezicht
Niet gek dat iedereen daarvoor zwicht
Ze kunnen je aankijken met die verbaasde ogen
Je moet maar afwachten of ze je wel mogen
Een baby is het allermooiste in je leven
Gelukkig maar dat mij die kans is gegeven