De zon...
een laaiende vuurbal
je voelt jezelf al kwetsbaar als je het ziet
gevaarlijk ; maar toch mooi
je zou het graag van dichtbij zien...maar ook niet
als hij schijnt wordt je blij, en voel je je goed en kan je alles aan
maar als hij maar niet tevoorschijn komt wordt je trietig en wil je niets doen
de zon kleur van lava, vuur en goud ; sommige goed andere slecht
de zon...