Vriendschap is niet tasbaar.
Maar tussen veel mensen duidelijk te zien.
Zo ontzettend kostbaar.
Vriendschap moet je koesteren.
Een gevoel van elkaar begrijpen .
En er voor elkaar willen zijn .
Ook in een digitale tijd .
Dat hoeft dan geen belemmering te zijn.
Vriendschap is een glimlach en als een warme deken.
Bij vriendscahp is een luisterend oor geen gunst.
geven nemen krijgen brengen geluk en verdriet.
Vriendschap is een kunst het is een kunst zelf de vriendschap .
Te zijn zo als jij hem graag zou willen geven.
Eigelijk is vriendschap liefde zaaien .
En wat je dan oogst is een band voor het leven .