Ze zeggen altijd in het algemeen wie schijft die blijft.
Zo vond ik een oud schiftje van me zus die niet meer is .
Allemaal prachtigge letters en dat voormde een gedicht..
Over koeitjes en kalfjes allemaal letters op papier.
Over liefde en haar kinder maar ook over haar verdriet
En als ik in dat schiftje kijk ben ik de gene die geniet.
Het is het mooiste erf stukje die ze mijn hebben kunnen geven.
Zo draag ik dat schiftje altijd mee en zal dat doen heel me leven .
En als ik aan haar denk pak ik me schiftje er even bij.
En dan voel ik diep van binnen ze is toch weer eventjes bij mij .
Toos ik hou van jou en zal je nooit vergeten
Dankzij jou schiftje