Alles draait, als de lucht rolt en ik,
liefdevol vol verwachting uitkijk naar
de verandering.
Waarop ik wacht, te lang.
Het is hier, het is hier nu,
grijpbaar moment,
opgepakt, door elkaar geschud.
Duizelige toekomst, wachtkamer op slot.
1001, kleine honderdtal
bieden slechts
prille mogelijkheid.
Sluit je ogen,
denk aan mij,
omarm mij,
vertel mij
dat alles
goed komt
morgen
Dat morgen een nieuw leven begint,
waaraan ik kan deelnemen.